• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Το πιο όμορφο χωριό …… του κόσμου!

E-mail Εκτύπωση PDF

εν διδυμοτείχω

 

 

 

Εγώ θα αναλάβω τη διαχείριση του μπλοκ των Βρυσικών’ είπε πριν ένα χρόνο ο μικρός Λεωνίδας, ποιος θα το πίστευε, τόπε και τόκανε: Βρυσικά το πιο όμορφο χωριό του Έβρου , αλλά και όλου του κόσμου.

Ultras Καράμπουνάρ, η σελίδα της μεγαλύτερης γενιάς από Βρυσικιωτόπουλα στο facebook

Πάει καιρός που ανακάλυψα, τις προσπάθειες των παιδιών να προβάλουν ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της ζωής τους στο διαδίκτυο και ήθελα κάποια στιγμή να το δημοσιοποιήσω στα vrisika.gr.  (Ίσως αισθάνομαι κάποια περηφάνια, που κι εγώ - καλώς κατά την άποψή μου -συνέβαλα σ’ αυτό.) Η αφορμή δόθηκε με το αφιέρωμα που έκανε για τα Βρυσικά στην εφημερίδα του δήμου: «εν Διδυμοτείχω» ο εξαίρετος φίλος και λάτρης της παράδοσης Δεντσίδης Δημήτρης. Στην εφημερίδα όπου πριν έξι χρόνια κάναμε τις πρώτες αναρτήσεις, από δράσεις τότε των προσκόπων στα Βρυσικά με το συμμαθητή και φίλο Βασίλη Ζεγκίνη. Ήταν τότε που γεννήθηκε και η ιδέα για τη δημιουργία ενός ‘συλλόγου νεολαίας’

 

Θα ευχηθώ η αγάπη των παιδιών μας για το χωριό, να μη γίνει τροχοπέδι αλλά εφαλτήριο για νέες εξερευνήσεις στη ζωή τους.

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου

 

Σημείωση:

Αξίζει τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά και στο άρθρο που υπάρχει στη σελίδα 4 μαζί με το αφιέρωμα για το χωριό μας ‘Αδέσποτες …σκέψεις’ της Ζωής Δημητρίου.

Κρύβει, δυστυχώς, πολλές αλήθειες, για κάθε τόπο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 06 Ιούλιος 2013 22:35  
''Ζβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον'' -Γιώργος Σεφέρης

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ