• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Βρυσικά "Φυσικά"

E-mail Εκτύπωση PDF

2ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΡΥΣΙΚΩΝ

5-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΒΡΥΣΙΚΑ

  

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι το Εκπαιδευτικό - Κατασκηνωτικό – Ψυχαγωγικό πρόγραμμα της νεολαίας των Βρυσικών και την ευρύτατη αποδοχή από όλους τους κατοίκους του χωριού και κυρίως από τους νεολαίους του χωριού μας  και τα έντονα ερωτήματα που δεχθήκαμε κατά τις διακοπές του Πάσχα για το τι θα γίνει για φέτος ενημερώνουμε τους νεολαίους , τους γονείς τους , τις γιαγιάδες και τους παππούδες αποφασίσαμε να  λειτουργήσει και φέτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα .


 

Το 2ο  Εκπαιδευτικό – Κατασκηνωτικό – Ψυχαγωγικό

πρόγραμμα Νεολαίας Βρυσικών με τίτλο :  «  Βρυσικά……..φυσικά …..»

  

Η ομόθυμη υποστήριξη  , η σύσσωμη εθελοντική συμμετοχή ακόμη και ανθρώπων που δεν συμμετείχαν τα παιδιά τους αλλά ήταν εθελοντές υποστηρικτές στο όλο πρόγραμμα πιστεύουμε θα δώσει την ίδια και γιατί όχι μεγαλύτερη επιτυχία και στο 2ο Κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα .


 

Οι ημερομηνίες λειτουργίας του προγράμματος θα είναι από της 5 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου , πιο εμπλουτισμένο , πιο παιδαγωγικό , πιο ψυχαγωγικό  και κυρίως πολύ πιο συμμετοχικό καθώς ούτε και οι πιο αισιόδοξοι από μας περίμεναν να μαζευτούν στα Βρυσικά πέρυσι περισσότερα από 70 παιδιά το τελευταίο πενθήμερο και μακάρι να τα εκατοστίσουμε !

 

 

Προς το παρόν ανακοινώνουμε ότι πρέπει να γίνουν δηλώσεις ηλεκτρονικά ώστε να πάρουν όλοι τις φανέλες ( « Βρυσικά……φυσικά….» ) , να γίνει σωστός προγραμματισμός μετακινήσεων , να δηλωθούν οι εθελοντές υποστηρικτές , εκπαιδευτικοί ή μη και να γίνει έγκυρη  στελέχωση των Κατασκηνωτικών Στελεχών .


 

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής καθώς επίσης και των εθελοντών που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα . Γίνονται παράλληλα δεκτές και ¨προτάσεις για δραστηριότητες¨ και αφού αξιολογηθούν πιθανόν να συμπεριληφθούν στο υπό δημιουργία πρόγραμμα .  Περιμένουμε λοιπόν τις προτάσεις όλων σας .

 

 

Συμμετέχουμε όλοι στο :  20 Εκπαιδευτικό – Κατασκηνωτικό – Ψυχαγωγικό πρόγραμμα

 

5 – 15 Αυγούστου 2013

 


 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ :

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 06 Ιούλιος 2013 22:40  
''στα βιβλία που διάβαζα μικρός, δεν έβρισκα το παραμικρό απ’ την προσφορά της Θράκης στον κοινό αγώνα των Πανελλήνων για την κατάκτηση της Λευτεριάς και του πολιτισμού.'' -Ιωάννης Γουρίδης

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ