• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

9 Μαρτίου 2010

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Κλειστά τα σχολεία σήμερα (λόγω χιονόπτωσης, χρόνια είχε να κάνει τέτοιο καιρό αυτή την εποχή) ο χρόνος πολύς για δουλειά αλλά και πάλι δε φτάνει!

Η γιορτή της μπάμπως πέρασε. Κατόπιν εορτής λοιπόν, Χρόνια Πολλά! σε όλες τις γυναίκες. Τα Βρυσικά χρωστούν πολλά σ’ αυτές και περιμένουν ακόμα περισσότερα στους δύσκολους καιρούς που περνούν τα χωριά μας.

 Εμείς φροντίσαμε να τιμήσουμε τη γιορτή σε προηγούμενη συνάντηση (και τότε χαλάζι έριξε) εκτός νηστείας με μπόλικο ντόπιο κρασί και εκλεκτούς μεζέδες στο 'καφενείο της Μαρίας'.
Ένα βιβλίο όμως, δώρο από το Θανάση τη μέρα εκείνη μας άναψε φωτιές! (όσα λιγότερα γνωρίζει κανείς κοιμάται ήσυχος)


Ιστορική τοπογραφία …

 Ταφικοί τύμβοι.
Προϊστορικά ευρήματα κλπ, κλπ

 

Τι τα θες, τα Βρυσικά ευτυχώς ή δυστυχώς έχουν απ’ όλα αυτά, αλλοίμονο σε μας.
Με τους φίλους και τα μυαλά που κουβαλάμε καλά να πάθουμε.
Η χώρα στα πρόθυρα οικονομικής πτώχευσης (η ηθική έχει έρθει εδώ και χρόνια), κυκλοφόρησαν και τα απαγορευμένα της Τζούλιας και εμείς το χαβά μας.

 

Φιλιά σε όλους!

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 09:44  
Ως τοπική κοινωνία, άρχοντες, λαός και κλήρος, έχουμε μερίδιο συνυπευθυνότητας και γι’ αυτά που γίναν, αλλά και γι' αυτά που χάθηκαν. Σ' αυτό τον τόπο που ζούμε η ιστορικογεωπολιτική άγνοια, μάλλον δε συγχωρείται. Αν αναλογιστούμε, ότι η ζωή, όπως και η φύση, δε χαρίζονται στους αδρανούντες, είναι βέβαιο, πως τα όποια κενά αφήνουμε εμείς, είναι έτοιμοι κάποιοι άλλοι να τα υποσχεθούν... Η Θράκη στο χρόνο

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ