• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

5ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΡΥΣΙΚΑ… ΦΥΣΙΚΑ!!!»

E-mail Εκτύπωση PDF

5ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ «ΒΡΥΣΙΚΑ… ΦΥΣΙΚΑ!!!»

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε τις τρεις προηγούμενες χρονιές το Εκπαιδευτικό-Κατασκηνωτικό-Ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Νεολαίας των Βρυσικών και την ευρύτατη αποδοχή από όλους τους κατοίκους του χωριού και κυρίως από τους νεολαίους μας και μετά τα έντονα ερωτήματα που δεχθήκαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι εθελοντές του προγράμματος για το τι θα γίνει φέτος με το εξαιρετικό πρόγραμμα «Βρυσικά… Φυσικά!!!» καθώς μεσολάβησε η περσινή ανάπαυλα του 4ου προγράμματος.

Ενημερώνουμε τους νεολαίους, τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες ότι θα λειτουργήσουμε και φέτος το 5ο Εκπαιδευτικό-Κατασκηνωτικό-Ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τις 8 - 16 Αυγούστου με πιο εμπλουτισμένο, πιο παιδαγωγικό, πιο ψυχαγωγικό και κυρίως περισσότερο ανανεωμένο πρόγραμμα ενώ θα έχουμε και πολλές-πολλές εκπλήξεις στα δρώμενα, στην πλατεία του χωριού.

 

Στο φετινό 5ο πρόγραμμα «Βρυσικά… Φυσικά!!!» θα ολοκληρώσουμε τη διερεύνηση του  Ν.Έβρου με δύο ημερήσιες εξορμήσεις καθώς θα επικεντρωθούμε στην τελευταία εναπομείνασα Γεωγραφική ενότητα ήτοι: τον πρώην δήμο Τυχερού, τον Δήμο Φερρών και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή: Θα επισκεφτούμε το Τυχερό και θα κάνουμε ιππασία στον τοπικό Ιππικό Όμιλο, στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πόλη των Φερρών, την Ιστορική Εκκλησία της Παναγίας Κοσμοσώτηρας, θα κάνουμε βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, θα επισκεφτούμε το Τελωνείο Κήπων και με συνοδεία Αξιωματικών το Φυλάκιο στη Γέφυρα των Κήπων. Σε επόμενη εξόρμηση θα επισκεφθούμε την πόλη της Αλεξανδρούπολης, θα ξεναγηθούμε στον Αερολιμένα της πόλης, στο μοναδικό  της Λιμάνι, τον ξεχωριστό «Φάρο» της πόλης, θα επισκεφτούμε Μουσεία και την Σπηλιά του Κύκλωπα και θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις μαγευτικές παραλίες της πόλης. Τέλος θα δώσουμε συνέντευξη στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της πόλης ΔΕΛΤΑ TV και ΘΡΑΚΗ NET. Η επίσκεψη μας θα κλείσει με την συνάντηση των 60 και πλέον ετεροδημοτών Βρυσικιωτών που διαμένουν στην Αλεξανδρούπολη με ευθύνη της μάζωξης  από την Μίνα Παπαδοπούλου και την Τριάδα Μαχμουρίδου.

Πραγματικά ουδείς περίμενε σε ένα μικρό χωριό του Διδυμοτείχου, που είναι ζήτημα άλλες χρονιές να παρευρίσκονται 4-5 παιδιά, το πρόγραμμα να πλημμυρίζεται τις τελευταίες μέρες του από 60-70 παιδιά που καταφτάνουν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα είναι να αναζωογονείται όλο το χωριό και τα παιδιά να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το 5ο Εκπαιδευτικό-Κατασκηνωτικό-Ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Βρυσικά… Φυσικά!!!» ξεκινά από τις 8 Αυγούστου ως τις 16 Αυγούστου με πιο εμπλουτισμένο και ανανεωμένο πρόγραμμα.

Προς το παρόν ανακοινώνουμε ότι πρέπει να γίνουν δηλώσεις ηλεκτρονικά ΕΔΩ (www.vrisika.gr) ώστε να πάρουν όλοι και φέτος τις φανέλες(«Βρυσικά… Φυσικά»), να γίνει σωστός προγραμματισμός μετακινήσεων, να δηλωθούν οι εθελοντές υποστηρικτές και εκπαιδευτικοί.

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Εμπρός να συμμετέχουμε όλοι μαζί στο 5ο πρόγραμμα «Βρυσικά… Φυσικά!!!»

Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του προγράμματος:

Σύνθημα μας:« ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να ζωντανέψουμε το χωριό για λίγες έστω μέρες.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 07:42  

«Να επιμένεις για τον τόπο,  στα  μικρά πράγματα, γιατί από αυτά απαρτίζονται τα μεγάλα.»

 

Σωτήρης Γεραλής

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ