• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Προς το Μπάτη μου Νέστορα.

E-mail Εκτύπωση PDF



Καλέ μου μπάτη Νέστορα, πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω για την επιστολή σου προς τα vrisika.gr και για τα κολακευτικά λόγια προς το πρόσωπό μου. Θέλω να είσαι βέβαιος όμως, ότι πίσω από τον διαχειριστή σίγουρα υπάρχουν δεκάδες άλλα πρόσωπα, που βοήθησαν με τις γνώσεις τους, τα κείμενά τους, την καλή τους διάθεση ακόμα και με την κριτική τους, ώστε να βγει στον αέρα αυτή η σελίδα, έστω με τη μορφή που βγαίνει.

 
Σίγουρα θα μπορούσε να βγαίνει πολύ καλύτερα.

Δεν είμαστε όμως εδώ για να ευλογούμε τα γένια μας.


Ο λόγος ύπαρξης της σελίδας θέλω να πιστεύω ότι είναι τα Βρυσικά και ο τόπος.

Ο τόπος με τις όποιες ομορφιές του, με την όποια ταπεινή ιστορία του.

Είναι ο τόπος όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα αλλά και το χρέος να προασπίσουμε αυτές τις λίγες και συνηθισμένες για άλλους ομορφιές του, να αναδείξουμε αυτή την μικρούτσικη ιστορία του.

Ακόμα πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη τώρα, όπως στην παρούσα φάση (που τα θεσμικά όργανα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους) με τη συλλογική παρουσία όλων μας, να διαφυλάξουμε κάτι από την ομορφιά αυτού του τόπου,.

Θα ήταν τιμή φαντάζομαι για όλους μας, φίλε συγχωριανέ Νέστορα, να ηγηθείς μιας τέτοιας συλλογικής προσπάθειας.

 

Ο ‘σεμνότυφος’ διαχειριστής

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2010 18:45  
''στα βιβλία που διάβαζα μικρός, δεν έβρισκα το παραμικρό απ’ την προσφορά της Θράκης στον κοινό αγώνα των Πανελλήνων για την κατάκτηση της Λευτεριάς και του πολιτισμού.'' -Ιωάννης Γουρίδης

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ